Βιογραφικό σημείωμα

Μοσχίδης Δημήτρης

Φυσικός 

Ο Δημήτρης Μοσχίδης γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1976 στις Σέρρες, σπούδασε στο τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αμέσως μετά την αποφοίτηση του άρχισε την ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα την οποία συνεχίζει έως  και σήμερα. 

Η πολυετής εμπειρία του στη διδασκαλία φυσικής, μαθηματικών, χημείας σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και η διδασκαλία Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, προγραμματισμού και μαθημάτων ΕΠΑΛ σε μαθητές Γ΄Λυκείου οδήγησε σε αμέτρητες επιτυχίες εισαγωγής μαθητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. 

Η πανδημία του κορωνοϊού και ο αναγκαστικός εγκλεισμός των τελευταίων μηνών τον οδήγησαν στη συνέχιση των μαθημάτων του μέσω διαδικτύου. Κατά τη διαδικασία αυτή διαπίστωσε πως τα αποτελέσματα των online μαθημάτων έχουν το ίδιο, και κάποιες φορές και καλύτερο, αποτέλεσμα με τα δια ζώσης μαθήματα. 

Τον Νοέμβριο του 2019 απέκτησε Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης με τίτλο Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων Δια Βίου Μάθησης από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τον Μάιο του 2020 Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, με τίτλο Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Μοσχίδης Δημήτρης/ Καθηγητής Φυσικής

2310 305966   6977 145480

dimran1511@yahoo.gr

Ώρες διδασκαλίας

Καθημερινά από τις 9π.μ. έως τις 9μ.μ.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε από τον Μοσχίδη Δημήτρη
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!